Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464
Tudjon meg TÖBBET 5 PERC ALATT!
A „menedzserátok” nem az idősek betegsége​ Korai stádiumban felfedezve az emlődaganat még jó eséllyel gyógyítható!​ Az 50 év feletti nőknek és fizikailag inaktívaknak ajánlott elsősorban a csontsűrűségmérés​

CT-vizsgálatok

Tudta, hogy a képalkotó diagnosztika egyik legfontosabb alap berendezése a komputertomográf? A káros hatásoktól sem kell félni, hiszen egy tengerentúli repülőút alatt több sugárterhelés éri a szervezetet, mint egy alacsony dózisú mellkas CT-vizsgálaton.

Tovább

MR-vizsgálatok

Tudta, hogy az MRI mágneses erőtérrel működik, és nincs negatív hatással a szervezetre? Ez az alig pár évtizede működő képalkotó eljárás ma már rutinvizsgálatnak számít szerte a világon. Itt Magyarországon, az Affideánál közel 100.000 MR-vizsgálatot végzünk évente.

Tovább

Mammográfia

A mammográfia a mellek speciális röntgenvizsgálata, ami kiemelt szerepet játszik a mellrák korai felismerésében. Ez az eljárás képes kimutatni akár a fél centiméter átmérőjű, korai daganatos elváltozást is.

Tovább

Izotópdiagnosztika

A képalkotó diagnosztika egyik legkülönlegesebb ága az izotópdiagnosztika, amelynek során a szervezetbe juttatott radiogyógyszerrel /radioaktív izotóp vagy radioaktív izotóppal jelölt speciális anyag/ vizsgáljuk az egyes szervek működését.

Tovább

Röntgen-vizsgálatok

A több, mint 125 éves múltra visszatekintő röntgenvizsgálat a képalkotó diagnosztika legrégebbi eljárása. A röntgensugárzás elvére ma már több diagnosztikai módszer is épül, de a klasszikus röntgen máig az egyik leggyakrabban alkalmazott képalkotási folyamat.

Tovább

Ultrahang-vizsgálatok

Az ultrahang az egyik leggyakoribb képalkotó eljárás, amely az egyik legdinamikusabban fejlődő radiológiai szegmensnek számít, mivel nincs negatív hatása az emberi szervezetre.

Tovább

Csontsűrűségmérés

Tudta, hogy a csontritkulás nem jár semmilyen tünettel? 50 év felett mindenkinek, de különösen a menopauzán átesett hölgyeknek ajánlott csontsűrűségmérést végeztetni, amellyel biztosan szűrhető a csontritkulás.

Tovább