Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464

Az Affidea-ról

Az Affidea Magyarország 30 éves tapasztalattal rendelkezik a képalkotó diagnosztika területén. A legmodernebb technikát képviselő eszközparkja és elhivatott orvosai együttesen dolgoznak azért, hogy a páciensek gyógyuláshoz vezető útja a lehető legkönnyebb, leggyorsabb és leghatékonyabb legyen.

Ötcsillagos sugárvédelem

Bár a röntgensugárzásnak lehetnek daganatkeltő hatásai, megfelelő indikáció esetén a képalkotó vizsgálatok sugárdózisainak ilyen jellegű kockázata elenyésző, egy ötcsillagos minősítésű központban végzett vizsgálat esetében.

Tovább

Peer review

A Peer Review rendszer gyakorlatilag egy minőségellenőrzési, azaz egy audit folyamat, amely fő célja a leletminőség javítása. Ebben az elsődleges radiológus által elkészített leletet egy másik szakorvos ellenőrzi és véleményezi a Peer Review rendszerben megadott szempontok alapján. A visszajelzések a radiológusok fejlődését és oktatását szolgálják.

Tovább

Minőségbiztosítási szoftver

Az Affidea Magyarországnál a minőségfejlesztés kulcseleme a megfelelően kiválasztott mérőszámokkal való pontos mérések és újramérések kivitelezése. Ennek érdekében minőségi mutatókat, továbbá kulcs teljesítmény mutatókat határoztunk meg, és ezeket monitorozzuk. A mérési eredmények alapján alapján fejlesztési intézkedések történnek folyamatosan.

Tovább

Új technológiák

Az Affidea Magyarország által használt berendezések nemzetközi viszonylatban is innovatív technológiát képviselnek. Ismerje meg azokat a különleges egészségügyi technológiákat, amelyek elérhetőek központjainkban!

Tovább