Időpontfoglalás Ügyfélszolgálat

Orvosaink

Az Affidea Magyarország csapatában számos kiváló szakember dolgozik a hazai egészségügyi szakmából. Mindannyiuk közös célja a páciensek elhivatott gyógyítása, valamint a tudományos kutatómunka támogatása. Ismerje meg bővebben a nálunk dolgozó orvosok céljait, eredményeit és szakmai múltját!

Dr. Suhai Ferenc Imre

Radiológus

Bemutatkozás

Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Kar 2012
Radiológia szakvizsga 2018
Európai szív MR licensz vizsga Level 3 – 2017

Rendelési helyek

  • Affidea Bank Center
  • Affidea Váci Greens Egészségközpont
  • Affidea Nyírő Gyula Kórház

Dr. Daróczi Nóra

Radiológus

Bemutatkozás

Orvosi diplomámat 2003-ban szereztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvosi Karán. Majd ezt követően 2006-ban a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar MBA programjának keretében szereztem meg második, marketing szakirányú diplomámat.
Radiológia szakvizsgát 2014-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, neuroradiológia szakvizsgát 2018-ban a Szegedi Orvostudományi Egyetemen tettem.
2008 óta dolgozom a Pécsi Tudományegyetem Radiológia Klinikán napi munkában, ügyeleti ellátásban az összes radiológiai modalitásban készség szinten.
2014 óta a Pécsi Diagnosztikai Központban egyaránt értékelek OEP által finanszírozott- és fizetős diagnosztikai vizsgálatokat.
2014-től több országos szintű teleradiológiai teammel közösen CT és MR vizsgálatok leletezésében veszek részt. Fő érdeklődési területem a neuroradiológia, melynek keretében számos hazai és nemzetközi kurzus, akkreditált továbbképzés rendszeres résztvevője vagyok.
Egyetem alatt a TDK pályamunkámat a stroke témaköréből írtam, és a területen Ph.D. fokozat megszerzését is tervezem.
2011 óta részt veszek a Pécsi Tudományegyetem Radiológiai Klinikán zajló graduális és posztgraduális orvosképzésben gyakorlat vezetőként magyar és angol nyelvű általános orvos és fogorvos oktatásban.
Az egyetem keretein belül aktív tagja vagyok neuroradiológiai, gastroenterológiai, uroradiológiai és fájdalom munkacsoportnak.
Felsőfokú angol szakmai nyelvvizsgával rendelkezem.
Tagja vagyok a Magyar Radiológiai Társaságnak, az Európai Radiológiai Társaságnak és az Európai Neuroradiológus Társaságnak.

Rendelési helyek

  • Affidea Bank Center
  • Affidea Váci Greens Egészségközpont
  • Affidea Nyírő Gyula Kórház

Dr. Bács Éva

Radiológus

Bemutatkozás

1982 óta vagyok radiológus, 1987 óta szakorvos. Pályám során számos kórházban és szakrendelőben, állami és magánegészségügyi intézményekben dolgoztam, mindegyikben újat, más-mást tanulva ebben a nagyszerű és állandó naprakészséget
igénylő szakmában. 2019 óta már csak részmunkaidőben, nyugdíjasként dolgozom az Affideánál, ahol korábban a Mammut Központot vezettem. Általános radiológiával foglalkozó szakorvosként manapság a napi munkám legnagyobb részében ultrahang
vizsgálatokat végzek, és CT vizsgálatokat leletezek. Az ultrahang tevékenység 1984 óta a kedvencem, kardiológiai vizsgálatokon kívül ennek valamennyi területén sikerült gyakorlatot szereznem az eltelt évtizedek során, folyamatosan követve a szakág hihetetlen technikai fejlődését. Felnőttek mellett gyermekek vizsgálatát is vállalom, 0 éves kortól.

Dr. Bakó Hedvig Gizella

Radiológus

Bemutatkozás

általános orvos 1992 Pécsi Orvostudományi Egyetem
radiológus szakorvos 1997 HIETE nukleáris medicina szakorvos 1999 HIETE

Dr. Barna Krisztina

Radiológus

Bemutatkozás

Dr. Barna Krisztina vagyok, radiológus szakorvos.

Szakterületem a komplex emlődiagnosztika, mely során mammográfiás vizsgálatok kiértékelését, az emlők és hozzátartozó nyirokrégiók fizikális és ultrahang vizsgálatát, valamint citológiai (vékonytűs) és szövettani (core biopsziás) mintavételeket végzek.

10 évnyi általános radiológus szakorvosi munka után, 15 éve kezdtem emlődiagnosztikával foglalkozni, amit azóta napi szinten folytatok. Ebből az időszakból több mint 10 évet külföldön, Svédországban dolgoztam, hazatérésem óta a magán egészségügyi szolgáltatásban tevékenykedem, 2018 óta az Affidea Magyarország privát centrumaiban vizsgálom a pácienseket.

Munkám során a magas színvonalú szakmai ellátás biztosítása mellett nagy hangsúlyt fektetek a hozzám forduló páciensek kérdéseinek meghallgatására-megválaszolására, szükség esetén megnyugtatásukra, a megfelelő, érthető tájékoztatásra.
Számomra minden szakmai elismerésnél fontosabb a páciensek bizalma, igyekszem türelemmel, megértéssel fordulni a betegeim felé, hiszen tudom, hogy számukra egy orvosi vizsgálat lelkileg is megterhelő lehet.

A betegellátás során minden nap érnek apró örömök, sok pozitív visszajelzést kapok, vannak visszatérő pácienseim, de a legnagyobb „dicséret” amikor a súlyos diagnózis közlése után, annak ellenére is megköszöni valaki a vizsgálatot, az ellátást, mert érzi, hogy minden tőlem telhetőt megtettem érte. Ezek a dolgok segítenek át a nehézségeken és adnak lendületet a folytatáshoz.

Szívügyemnek tekintem a női egészséggel, elsősorban az emlő betegségekkel kapcsolatos felvilágosító tevékenységet, a tévhitek eloszlatását, a tényeken alapuló, korrekt tájékoztatást.

Szeretettel várom új és visszatérő ügyfeleinket a Bank Center és Mamut II központjainkba

Rendelési helyek

  • Affidea Bank Center
  • Affidea Váci Greens Egészségközpont

Dr. Brassai Marietta

Radiológus

Bemutatkozás

Szegedi Tudományegyetem – általanos orvos, Radiológia szakvizsga (2019)

Dr. Giese Krisztina

Radiológus

Bemutatkozás

SOTE+radiológiai szakvizsga+emlő licenszvizsga

Dr. Váradi Éva

Radiológus

Bemutatkozás

Semmelweis Orvostudományi Egyetem