Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464
Tudjon meg TÖBBET 5 PERC ALATT!
Évente 7 millió képalkotó diagnosztikai vizsgálat zajlik hazánkban​ A gyors képalkotó vizsgálat életmentő lehet​ Szívultrahanggal is ellenőrzik a post-COVID szövődményeket!​

PAJZSMIRIGY- IZOTÓPVIZSGÁLAT

A pajzsmirigy izotópvizsgálatkor általában a pajzsmirigy-elváltozások, göbök meglétét vizsgáljuk. A vizsgálat alkalmazható bizonytalan eredetű nyaki képlet kivizsgálására, továbbá információt nyújt a működő pajzsmirigy méretéről is.

Hogyan zajlik a vizsgálat?

A beteg vénás injekciót kap, majd legalább 10 perc elteltével elkészítjük a felvételt, ami szintén 10 percig tart. A vizsgálat fájdalommal nem jár, csak a vénás injekció okozhat enyhe fájdalmat. A vizsgálat időtartama a várakozási idővel együtt kb. fél-egy óra.

Lássa minél előbb a teljes képet!

Gyors időpontfoglalás, egyes esetekben akár 4 órán belül elkészült lelettel! Foglaljon időpontot ügyfélszolgálatunkon keresztül!
Bejelentkezés

Hogyan kell készülni a vizsgálatra?

A vizsgálat nem igényel előkészítést, nem kell éhgyomorra jönni. Kérjük, ha van, hozza magával a pajzsmirigy ultrahang- és a pajzsmirigy funkciós labor (TSH, FT3, FT4) vizsgálatának eredményét.

Hogyan kérhető a vizsgálat?

A vizsgálat elvégzéséhez szakorvosi beutaló szükséges. A beutalóval érkező pácienseink vizsgálatát előjegyzés szerint végezzük, és Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) finanszírozza. Az előjegyzési idő kb. egy-két hét. Az Affidea Magyarország központjaiban beutaló nélkül is kérhető a vizsgálat, amely a magánrendelések idején, az árlista szerint, általában egy héten belül megtörténik.

Bejelentkezés

Affidea Bank Center Diagnosztikai és Gasztroenterológiai Központ

1054 Budapest, Szabadság tér 7.

Affidea Mammut II. Egészségközpont

1024 Budapest, Lövőház u. 2-6. Mammut II., 4. emelet

Affidea Váci Greens Egészségközpont

1138 Budapest, Föveny u. 4-6.

Bejelentkezés