Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464
Tudjon meg TÖBBET 5 PERC ALATT!
Évente 7 millió képalkotó diagnosztikai vizsgálat zajlik hazánkban​ A gyors képalkotó vizsgálat életmentő lehet​ Szívultrahanggal is ellenőrzik a post-COVID szövődményeket!​

PAJZSMIRIGY- IZOTÓPVIZSGÁLAT

A pajzsmirigy izotópvizsgálatkor általában a pajzsmirigy-elváltozások, göbök meglétét vizsgáljuk. A vizsgálat alkalmazható bizonytalan eredetű nyaki képlet kivizsgálására, továbbá információt nyújt a működő pajzsmirigy méretéről is.

Hogyan zajlik a vizsgálat?

A beteg vénás injekciót kap, majd legalább 10 perc elteltével elkészítjük a felvételt, ami szintén 10 percig tart. A vizsgálat fájdalommal nem jár, csak a vénás injekció okozhat enyhe fájdalmat. A vizsgálat időtartama a várakozási idővel együtt kb. fél-egy óra.

Lássa minél előbb a teljes képet!

Gyors időpontfoglalás, egyes esetekben akár 4 órán belül elkészült lelettel! Foglaljon időpontot ügyfélszolgálatunkon keresztül!
Bejelentkezés

Hogyan kell készülni a vizsgálatra?

A vizsgálat nem igényel előkészítést, nem kell éhgyomorra jönni. Kérjük, ha van, hozza magával a pajzsmirigy ultrahang- és a pajzsmirigy funkciós labor (TSH, FT3, FT4) vizsgálatának eredményét.

Hogyan kérhető a vizsgálat?

A vizsgálat elvégzéséhez szakorvosi beutaló szükséges. A beutalóval érkező pácienseink vizsgálatát előjegyzés szerint végezzük, és Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) finanszírozza. Az előjegyzési idő kb. egy-két hét. Az Affidea Magyarország központjaiban beutaló nélkül is kérhető a vizsgálat, amely a magánrendelések idején, az árlista szerint, általában egy héten belül megtörténik.

Bejelentkezés

Affidea Péterfy Sándor Utcai Kórház és Baleseti Központ

1076 Budapest, Péterfy S. utca 8-20.

Bejelentkezés:

06-1-505-4231

Affidea MH-EK II.-es Telephely (MÁV)

1062 Budapest, Dózsa György út 112. D épület Aula (Pálmakert)

Bejelentkezés:
06-30-924-7153