Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464
Tudjon meg TÖBBET 5 PERC ALATT!
A „menedzserátok” nem az idősek betegsége​ A sok vezetés is okozhat kismedencei gyulladást!​ Az Affidea-nál is elérhető a sztereotaxiás mintavétel​

Mire alkalmas a vizsgálat?

Ismert, hogy a fémimplantátumok jelentős műtermékeket okoznak az MR képeken, ennek ellenére csípőprotézis behelyezés után is szükség lehet MR-vizsgálatra.

Az MR-vizsgálat alkalmas diagnosztikus eszköz a protézis behelyezése után a környező lágyrészek megítélésére. Ilyenkor az elsődleges szempont a fémműtermékek minimalizálása az úgynevezett MAVRIC méréssel. Ezzel a módszerrel panaszos betegeknél a protézis körüli lágyrészek kielégítően vizsgálhatók. Ezekben az esetekben a stressz-reakciók és törések, a beültetett anyag következtében kialakult ízületi gyulladás, a fémanyagra adott lokális reakció -metallosis-, fertőzés, índegeneráció, idegi rendellenességek kimutatása lehetséges a további kezelés, esetleg műtéti terv felállításához.

Lássa minél előbb a teljes képet!

Gyors időpontfoglalás, egyes esetekben akár 4 órán belül elkészült lelettel! Foglaljon időpontot ügyfélszolgálatunkon keresztül!
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Affidea Bank Center Diagnosztikai és Gasztroenterológiai Központ

1054 Budapest, Szabadság tér 7.

Bejelentkezés