Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464

Használja Ön is az Affidea Páciensportálját!

Nálunk nem vesznek el leletek, hiszen minden páciensünk képalkotó diagnosztikai felvétele és az azokról készült orvosi szakvélemények automatikusan felkerülnek a Páciensportálra! Ismerje meg digitális ügyfélportálunk előnyeit!

Az orvosi leletek gyors és egyszerű, szerver alapú megosztása még igen gyermekcipőben jár hazánkban. Bár az állami Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér lehetővé teszi írásos anyagok átadását, a képalkotó diagnosztika számára ez teljesen szűz terep volt eddig. Az Affidea Páciensportálja ezen a téren jelent modern megoldást.

Hogyan működik a Páciensportál?

Ez egy felhasználóbarát, egyszerű, gyakorlatilag eszközfüggetlen online portál, ahol bármelyik páciensünk könnyen és gyorsan elérheti a saját leleteit ( a képalkotó diagnosztikai felvételeket is beleértve) és dokumentumait. A vizuális és írásos leletek eléréséhez nem kell mást tenni, mint a páciensnek a saját e-mail címéveel és egy 6 jegyű kapott PIN kóddal bejelentkezni a páciensportálra. Ott megtekintheti a képeket, felvételeket és a szakorvosok által kiállított írásos leleteket. Mindezeket az egészségügyi dokumentumokat megoszthatja a felhazsnáló egy külső orvossal is, egy négyjegyű kód generálásával és elküldésével. Ezzel a külső orvos gyakorlatilag késlekedés nélkül hozzáférhet– a képalkotó diagnosztika esetében gyakran – létfontosságú vizuális anyagokhoz.

Milyen eszköz és technológia szükséges a Páciensportál használatához?

Mivel a Páciensportál az úgynevezett vékony kliens technológiát alkalmazza, így szinte teljesen mindegy, hogy mobiltelefonról, irodai gépről vagy tabletről szeretnék megnyitni a fájlokat. A rendszer fejlesztése során természetesen a biztonsági szempontok is kiemelt fontosságot kaptak. Ennek megfelelően a legmagasabb szinten védett az illetéktelen hozzáférés ellen. Emellett a személyes adatok kezelése a hatályos GDPR szabályozásnak is mindenben eleget tesz.

Milyen hosszú ideig érhetők el a leletek a portálon?

Az adatok a portálon igen hosszú időn keresztül maradnak elérhetők, hiszen az írásos leletek esetében 30, míg a képi anyagok tekintetében 10 év az alap tárolási idő, melynek hosszabbítását bármikor kérheti a páciens.

Kattintson az Affidea Páciensportáljára!