Időpontfoglalás
Ügyfélszolgálat - magánrendelés +36 1 803 6464

Ismerje meg az Affidea Orvosportálját!

Az Affidea Orvosportál jelentősen meggyorsítja és megkönnyíti az orvosok hozzáférését a képalkotó diagnosztikai eredményekhez. Segítségével nem kell tovább bajlódnia a különböző adathordozók beolvasásával. Az Orvosportál közvetlenül lehetővé teszi a vizsgálati eredményekhez (lelethez és vizsgálati képekhez) való online hozzáférést, amennyiben az Affideához utalta vizsgálatra pácienseit. Az Orvosportál használatában nincs időhöz kötve és kényelmesen el tudja érni a páciensei eredményeit.

Belépés az Affidea Orvosportál felületére

Használja Ön is portálunkat! Kezelje a teljes dokumentációt egy helyen, bárhonnan, gyorsan és egyszerűen.
Tovább

A portált használó orvosok szinte azonnal hozzájuthatnak a vizsgálati központjainkban elkészült leletekhez, képi anyagokhoz, az itt tárolt vizuális és írásos anyagok visszakereshetők, összehasonlíthatók. Emellett a portál használatához sem komolyabb számítástechnikai ismeretek, sem fejlesztések (alkatrészcsere, új szoftver telepítése) nem szükségesek. A regisztráló orvosok egy böngésző és egy számítógép vagy okostelefon segítségével képesek a leletek, vizsgálati képek megjelenítésére. Mindezt bármilyen operációs rendszer és böngésző használatával. A rendszerbe történt regisztráció után, az orvos kollégák bármikor beléphetnek a portálra, ahol – pecsétszám alapján – hozzáférhetnek a páciensek azon vizsgálati eredményéhez, melyekhez jogosultsággal rendelkeznek. Természetesen a rendszer felépítése és működése mindenben megfelel a biztonsági és GDPR követelményeknek.

Az Orvosportál az Affidea PACS (Picture Archiving and Communication System, azaz Képtároló és Továbbító Rendszer) segítségével:

  • Minden digitálisan archivált képalkotó diagnosztikai modalitás felvételeinek megjelenítésére alkalmas (DICOM)
  • Lehetővé teszi a képanyag gyors áttekintését
  • Megteremti a páciens előző vizsgálataival való összehasonlítás lehetőségét
  • Képfúziók készíthetők
  • Képes a képanyag interaktív megjelenítésére (többsíkú rekonstrukciók, térfogati rekonstrukciók)
  • Lehetővé teszi a különböző mérési- és jelölési folyamatok elvégzését (vonalzók, szögmérők, denzitás és intenzitásmérő eszközök)
  • Haladó képmegjelenítési, beépülő modulokkal rendelkezik (tüdőmodul, érmodul, kolonoszkópia modul, calcium scoring, sztenózis analízis, kinetikus modul)